Képviselői beszámoló – 2022

lista
Ez a bejegyzés utolsó módosítása: 1 év! A benne lévő információk már nem biztos, hogy érvényesek, naprakészek!

A hivatalnak most ugyanezt a beszámolót adtam le, az egyetlen változás, hogy belinkeltem a hivatkozott dolgokat.

Január

A frakcióval ételt hordtunk ki a rászorulóknak. Ezt most teljesen mi finanszírozzuk, míg az előzőekben csak segítettünk a szállításban.

Kitettem a következő bejegyzést a weblapra: Az én liberalizmusom.

Leadtam a vagyonbevallásomat. Tudjátok mi a véleményem erről a papírról: ebben a formájában, ezzel a részletességgel, ezzel a tartalommal és ezzel a jogszabályi környezettel semmit nem ér. Próbáltunk valamit lépni az ügyben, hogy az előzőek nem “tűnnek el” az új leadásakor, de még így sem használható semmire.

Elhurcoltak napja megemlékezés Aradszky Andrással, aztán Csőzik Lászlóval, végül a 6-os út melletti emlékkeresztnél csak magunkban.

Megkérdeztem a lakókat, hogy ki hogyan kapja, ha kapja az Érdi Újságot. Elég nagy lista jött össze a terjesztés hiányosságairól. Ez egy soha véget nem érő harc, de elküldtem a listát a Médiacentrumnak, hátha tudnak valamit tenni, tudják valamire használni.

Jelezték nekem, hogy a szelektív üveggyűjtés után törött üveg marad a kocsi után. Megkértem az ÉTH-t, hogy ha lehet, akkor a jobb állapotú kocsikat használják erre a célra, hogy ne szemeteljen az utcára, ami egyébként veszélyes is.

Részt vettem a MÖSZ Budapesti Agglomerációs Tagozata ülésén.

Összeállítottam a szokásos listát az SZJA 1%-os felajánlást fogadó városi szervezetekről.

A hivatalban szűrtek rajtam egyet Covid-témában, negatív lettem.

QR kódot szeretnék tetetni az edzőparkok eszközeire, amivel hasznos infókat lehet megtudni. Nem nagyon akar senki rámozdulni, ezért elkezdtem én összeszedni, hogy melyik edzőparkban milyen eszközből mennyi van.

Még tavaly gyanús lett nekem a jégcsarnok, hogy elég kevésszer van közönségkorcsolyázás. Ezért elkértem a jégcsarnok szerződése, és első ránézésre valóban elég rossz feltételek vannak benne a város számára. Még jobban át kell néznem.

Összeállítottam az orvos kereső specifikációját, ami alapján a városi weblapot fejlesztő cég ajánlatot ad. Az orvos kereső egy kis alkalmazás lenne, amibe megadva a címét kiírja, hogy melyik háziorvoshoz, gyermekorvoshoz vagy fogorvoshoz tartozol és az adott doki elérhetőségeit és rendelési idejét.

Köznevelési, Művelődési és Ifjúsági Bizottsági ülés, Szociális és Egészségügyi Bizottsági ülés, majd az év első Közgyűlése. Szokás szerint jegyzeteltem és a videót időbélyegeztem. Andrasek Mónika február végéig lesz szülési szabadságon, én viszem addig a Fenntarthatósági Bizottságot.

Folytattam a tavaly indított videó-sorozatot a város térinformatikai rendszeréről, annak lehetőségeiről és használatáról.

Kövesdi Péterrel összeállítottunk egy Érdi Újság felmérést, ami a végére kicsit általánosabb érdi média-felmérés lett.