Képviselői beszámoló – 2022

lista
Ez a bejegyzés utolsó módosítása: 1 év! A benne lévő információk már nem biztos, hogy érvényesek, naprakészek!

Március

A Tolmács utcai parkolóról és környékéről kérte a terveket egy ott lakó. Ebben sajnos nem tudtam segíteni.

Készítettem egy Érdi Újság online megjelenés hírlevelet. Ha feliratkozol és megjelenik egy új lapszám az Érdi Újságból, majd az felkerül a város weblapjára, akkor kapsz egy email értesítést.

Megnéztük a Gábor utca csapadékvíz-elvezetését és az Eszperantó téri közlekedést az ÉKFI-vel.

Köznevelési, Művelődési és Ifjúsági Bizottsági ülés, majd később Közgyűlés, blogbejegyzés, videó időbélyeg, a szokásos.

Részt vettem a Pí futáson a Szikra Egyesület szervezésében. Na nem kell nagy dologra gondolni, csak a nevezési díjat fizettem be, aztán a gyerekkört fejeztem csak be.

A Jókai Mór amolyan puha-aszfalttal készült, mint a környéken pár út, amik mostanra mind ramaty állapotban vannak. Egyelőre nem tudjuk felújítani, de rákértem az ÉKFI kátyúzási listájára, amit áprilisban kezdenek el (ha az időjárás engedi).

Utaltam egy kis pénzt az Ég-Ígérő Érdligeti Református Óvoda támogatására, és az Emberi Hang Alapítvány támogatására.

Egy lakos emelőkosaras kocsit szeretne, nem tudom kihez irányítani. Nem ismerek minden szolgáltatót és szerintem a Google-ba beírni neki ugyanannyi energia, mint nekem.

Andrasek Mónikával megbeszéltem a bizottsági jegyzeteimet, amíg ő távol volt és megkértem, hogy szervezze meg az ÉTH-s nyílt napot.

A város koronavírus-tájékoztató oldaláról leszedtem egy csomó már nem érvényes információt és kicsit kipucoltam a tartalmakat.

Befejeztem a videósorozatot a város térinformatikai rendszeréről. Még magamnak is hasznos volt mindent elmondani, mert össze kellett szednem a gondolataimat és végig kellett minden nézni, hogy képben legyek.

Az ÉTH-nél nyílt nap volt, iskolások látogatták a hulladékudvart. Mi is bejelentkeztünk és benéztünk páran, mint a Fenntarthatósági Bizottság tagjai. Nekem sok újat nem mondtak (de azért mondtak párat), mert pár éve voltam ott egy másik csoporttal, és akkor mindent megtudtam, amit szerettem volna.

Beszélgettünk és egy lakossal meg szeretnénk szervezni, hogy Érd Felsőnél önkéntesekkel takarítsuk ki a töltések oldalait. Kimentünk körülnézni, legalább 30 zsák vegyes szemetet mértünk fel, már a szervezésen gondolkodtunk, mire meglepetésszerűen a MÁV kitakarította. Nem bánjuk a dolgot, csak jöhetnének gyakrabban.