Csőtörés hírlevél

víz

Az Érd és Térsége Vízközmű Kft (röviden: ÉTV) egy külön oldalon teszi közzé a csőtöréseket. Ez az oldal folyamatosan frissül és tartalmazza az aktuálisan fennálló csőtöréseket, a javítás valószínű befejezését és ha nagy kiterjedésű a probléma, akkor a vízosztási helyet, ahol a lajtoskocsi megjelenik.

Ezt az oldalt nem mindenki figyeli és ha éppen érinti a csőtörés, látja, hogy gond van a vízellátással, akkor sem első gondolata, hogy megnézze a weboldalt. Ha pedig éppenséggel már van víz, csak sáros, zavaros, akkor nem tudja, ez miért lehet, mert közben a hibát már elhárították, a havária oldalon már nem találja meg.

Azért, hogy ne kelljen folyamatosan lesned a weblapot, hogy történt-e valami, az Érdekfeszítővel együttműködve elkészült egy hírlevél, amit akkor kapsz kézhez, amikor az ÉTV havária oldalán változás van.

A feliratkozás és leiratkozás egyszerű és a hírlevél 2022 december eleje óta sikeresen üzemel. A tényleges feliratkozáshoz, részletekhez, adatkezeléshez nézd meg az Érdekfeszítő erről szóló oldalát.

A csőtörésekről naplót vezetek és azokat térképen ábrázolom, ezekre is vethetsz egy pillantást.