Érdi Újság hírlevél

Érdi Újság

Akik ismernek már tudják régen, akik nem, azoknak most mondom el, hogy amit csak lehet online intézek, online nézegetek.

Nem kell, hogy fákat vágjanak ki, vagy papírt pazaroljanak arra, hogy nekem rezsi vagy másmilyen számlákat küldjenek. Nem kell, hogy az asztalomon egy rakás kinyomtatott doksi heverjen.

Az Érdi Újsággal is így vagyok. Ugyan megkapom, de mégis mindig a neten olvasom el. Hát még azok, akik meg sem kapják. Nekik nagyon is hasznos a neten elérhető és olvasható változat.

Ebben is van viszont egy kis buktató: az újság nem mindig akkor kerül fel a város weblapjára, amikor megjelenik. Bár ez fordítva szokott lenni, késik az online kiadás a nyomtatotthoz képest.

Azért, hogy ne kelljen naponta lesned a weblapot, hogy kint van-e az új szám, az Érdekfeszítővel együttműködve elkészült egy hívlevél, amit akkor kaphatsz meg, amikor az Érdi Újság legfrissebb száma felkerül a város weblapjára.

A feliratkozás és leiratkozás egyszerű és a hírlevél 2022 március vége óta sikeresen üzemel. A tényleges feliratkozáshoz, részletekhez, adatkezeléshez nézd meg az Érdekfeszítő erről szóló oldalát.