Kell valakinek az Érdi Újság nekünk szánt száma?

újság
Ez a bejegyzés utolsó módosítása: 10 év! A benne lévő információk már nem biztos, hogy érvényesek, naprakészek!

Mostanra az Érdi Újság nálam végleg elérte azt a státuszt, hogy olvasatlanul kerül a papírgyűjtőbe.

Egyszer már megírtam, hogy jó, hogy van, de mehetnének az internet irányába is. Most sem kapja mindenki, akik meg inkább neten olvasnák, azok meg feleslegesen kapják.

Azt is megírtam már, hogy tele van reklámmal, hogy folyamatosan nagyon egyoldalú a politikát tekintve, de mostanra gyakorlatilag egy jobboldali propaganda-anyag lett, némi érdi töltelékkel.

A kiadó az előállításért és a terjesztésért évi bruttó 25 millió forintot kap, amiért 23 ezer példányt (+3 ezer többletpéldányt) készít. Ez heti bontásban még 20 forint sincs laponként, de én ennyit sem adnék érte. Azért nem adnék, mert ha egy érdi újságot veszek, akkor egy olyan lapot szeretnék, ami Érdről szól.

Nem hiszem el, hogy nem lehet az egész újságot hétről-hétre megtölteni érdi hírekkel, cikkekkel…

Nem veszek egyéb napi- vagy hetilapokat sem, mert nem nekem szólnak. Nem vagyok jobboldali, nem vagyok baloldali, nem vagyok liberális, nem vagyok „félig férfi, félig nő, félig papagáj, háromnegyedrészt borz ex-bigámista néger pap”. Egy magyar állampolgár vagyok, érdi lakos. Érdekel Magyarország, érdekel Érd, de az agymosás és a fröcsögés nem.

Lemondtam az Érdi Újságról, de ha valakinek esetleg kellene, mert hozzájuk nem jut el, szóljon, és szívesen átadom neki. Nekem erre így, ebben a formában nincs szükségem.