Én a Scselics Gézával nem szállok fel egy buszra!

pletyka
Ez a bejegyzés utolsó módosítása: 5 év! A benne lévő információk már nem biztos, hogy érvényesek, naprakészek!

Tegnap megkerestek az ÉrdMosttól, hogy mivel Áder János köztársasági elnök kiírta a választások időpontját, mondjam már meg, hogy kik indulnak velem.

A kérdés elég pongyola volt, ebből Arató Zsolt egy évig szőrszálhasogathatna.

De a lényeg, hogy leadtam egy listát: Kovács Jenő, Dr. Acsádi Jenőné, Kiss Gábor, Tóth István, Dr. Kőváryné Dr. Gaál Beatrix, Horváth Katalin, Nagy Enikő, Szabó Béla, Szerb András, Lellei Zsuzsanna, Faragó Zoltán, Scselics Géza.

Ami meg is jelent: “Október 13: választunk – Az Érdi Fidesz-KDNP-Összefogás már felkészült”. Azóta a címet megváltoztatták: “Önkormányzati választás: megtudtuk kik indulnak képviselő jelöltként”.

Ha esetleg a nevek nem ismerősek a listámban, ne lepődj meg, véletlenszerűek. Kivéve az utolsó, ami nem véletlenszerű, de olyan, mint a többi: nem érdi lakos, még csak azt sem tudom, hogy létezik-e.

A cikket azóta le is szedték, mert úgy néz ki, nem csak én gondoltam arra, hogy a listát tiltakozásképpen küldjem el.

Arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem vagyok hajlandó asszisztálni a jelenlegi városvezetés által kézzel irányított “érdi” média kampányához.

Arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem fogok kiadni senkit az engedélye nélkül, a megbeszéltektől eltérően, hogy aztán a csatlósok rárohanjanak érdi polgárokra, családanyákra, tisztes apákra, szakemberekre és megpróbálják besározni, elhitelteleníteni, ellehetetleníteni. Mert hiába mondja Simó Károly, hogy legyen az érvek ütköztetése a csatamező, ezzel már most elkésett a “jobboldal”.

Arra szerettem volna rávilágítani, hogy az ÉrdMost lehoz bármit, amire megbízást kaptak vagy amiről úgy gondolják, hogy a jelenlegi városvezetés érdekeit szolgálja. Hazugság? Ferdítés? Tévedés? Adatok ellenőrzése? A másik fél megkérdezése és korrekt közzététele? Mit érdekli őket.

Egyébként itt ismerkedhetsz meg Scselics Gézával, jobban mondva pár harcostársával: https://index.hu/napirajz/2015/01/02/slussz/

Ja, hogy én hazudtam-e? Nem, egyszerűen nem értettem a kérdést és ezért úgy válaszoltam, ahogy én jónak gondoltam. A választ meg gondolom ők értették félre. Így mennek a dolgok jelenleg az érdi médiában…