Érd és környéke FB csoport találkozó

fórum
Ez a bejegyzés utolsó módosítása: 9 év! A benne lévő információk már nem biztos, hogy érvényesek, naprakészek!

Megtörtént ez is: megvolt az első csoporttalálkozó, és nem volt sértődés vagy emberhalál. 🙂

Kicsit kevesen jöttek el, nagyjából 15-en voltunk, de azért ennek is megvolt az előnye. Sajnos sokan beteget jelentettek, nekik gyógyulást, akiknek pedig utolsó pillanatban közbejött valami, azokat várjuk majd a következőn.

Volt egy ismerkedőkör, hogy ki kicsoda (akit nem ismertünk fel egyből az FB profilképéről), nagyjából hol helyezkedik el a térképen, mióta érdi, mit szeret és mit nem szeret a városban, aztán jöttek a kiscsoportos beszélgetések.

Persze már az ismerkedőkör is két órán keresztül tartott, mert ott is azért mindenki hozzászólt a felhozott témákhoz, helyeselt, ellenpéldát hozott, és szerintem jó volt a hangulat. Lehet, ha többen jöttünk volna össze, ezt nem is lehetett volna így megcsinálni.

Ha felsorolom, mik jöttek elő, szerintem senki nem lepődik meg: utak, csatornázás, közösségek, hulladékgyűjtés, pénzügyek, (termelői) piac, mit lehet tenni egy rossz szomszéddal…

Azokról a hasznos infókról, amikről szó eset ebben-abban a kis körben, és nem biztos, hogy mindenki meg tudta jegyezni az összeset, mert repkedtek rendesen az információk:

Biztosan voltak ezeken felül is, de ezek jutottak eszembe. Legközelebb valószínűleg valamikor tavasz végén-nyár elején lesz.