Közlekedési anomália a Diósdi út-Riminyáki út körforgalomnál

körforgalom
Ez a bejegyzés utolsó módosítása: 11 év! A benne lévő információk már nem biztos, hogy érvényesek, naprakészek!

Ma jártam arra, és azt vettem észre, hogy a körforgalomban a Riminyáki útra vezető ág le van zárva. Ezzel nincs baj, megesik az ilyen. Valamit építenek, van ott némi építési anyag, ne járjanak arra az emberek.

Viszont az igen rossz, amit közben a Baján utcával csináltak. Ha jövünk fel a dombon, akkor a Baján utca felé le volt zárva az út, csak a körforgalom felé lehetett menni. Mivel a körforgalom a Riminyáki út felé le van zárva, akkor nyissuk meg a Baján utcát, és minden rendben. Az ötlet jó, a kivitelezés pocsék.

Elvették a virágládákat, vagyis megnyitották ismét a Baján utca azon bejáratát. Csak éppen elfelejtették levenni vagy letakarni a jobbra kanyarodni tilos táblát. Ezzel mindenki, aki arra megy szabályt sért.

De persze az autósok sem jobbak. Azon kívül, hogy a táblák nem érdekli őket, az általános szabályok sem. Jövök a Riminyáki útról, hajtanék be a körforgalomba, de jönnek szemben! Mivel a körforgalom kimenő ága le van zárva, hát kijönnek a bemenőben. Zseniális!

Hihetetlenül dühít, ha valaki hülye, ha alapvető szabályokat nem tart be, vagy ha minimális agyi tevékenységet sem fejt ki az életben.