Parkolás az 1. számú postánál

parkolás
Ez a bejegyzés utolsó módosítása: 6 év! A benne lévő információk már nem biztos, hogy érvényesek, naprakészek!

Az egyes számú postánál parkolás-ügyileg elég mostoha állapotok vannak. Gyakorlatilag minden ott levő úton (Angyalka, Adél) tilos megállni vagy várakozni. Mondjuk érhető, közel van a Stop Shop parkolója, bár ez sokaknak nem opció.

Megkérdeztem a Postát (így nagybetűvel), hogy mégis hány ügyfélparkolójuk van. A következő választ kaptam:

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy megkereste ügyfélszolgálatunkat.
Az illetékes szakterület válasza alapján az alábbiakban tájékoztatjuk.
Az Érd 1 posta  kizárólag az ügyfelek részére, az épület  Ágota utcáról megközelíthető garázsrészében fenntart 6 db parkolót. Ezenkívül a postához közvetlenül tartozó  garázsrészben is  igénybe vehetnek az ügyfelek  parkolóhelyeket, ahol egyébként a járatos gépjárművek  fogadását és indítását végzik, valamint a kézbesítők is innen indulnak útjukra. Az éppen üresen levő helyeket az ügyfelek a postán való tartózkodás idejére szabadon használhatják.


Megértését köszönjük.

Lefordítom magyarra.

Az alsó részen ne is próbálkozz! Van ugyan 3-4 hely, de mivel ott gyakorlatilag mindig pakolnak ki-be, illetve ott állnak a kocsik és motorok, ezért nem fogsz beférni.

A fenti parkolóban van 6 hely, amiből fixen elfoglal egyet egy állandóan ott álló (nem parkoló, álló) kocsi, és minimum még egyet valószínűleg valamelyik dolgozóé és/vagy a közelben dolgozóé.

Magyarul egy olyan postára, ami valószínűleg a legnagyobb forgalmat bonyolítja, de legalábbis a legnagyobb, jut 4 parkoló az épületben. Ennél még pénztár is több van!!!