„Batthyány 2020” program

kérdés, miért
Ez a bejegyzés utolsó módosítása: 10 év! A benne lévő információk már nem biztos, hogy érvényesek, naprakészek!

Az érdiek véleményét várja a polgármesteri hivatal.

Gyakorlatilag arról van szó, hogy összeszedték tennivalókat a várossal kapcsolatban, és most azt szeretnék megtudni, hogyan priorizáljanak. Mit vegyenek előre, mi nélkül vagyunk még meg 5-10 évig, és mi az, ami nélkül 3 éven belül kiegyenesített kaszákkal vonulunk a hivatal elé.

A kérdőívet le lehet tölteni, kitölteni és beküldeni postán vagy emailben, vagy egyből online is kitölthető, ha valakinek van hirtelen pár perce.

A kitölthető doksit az Érdi Média Centrum oldaláról lehet letölteni (a lap alján keressétek), az online kérdőív pedig Érd Város weblapjáról érhető el (szintén az oldal alján keressétek a Google Docs linket).

A kérdések egyébként egyértelműek, nagyjából azok, amiket mindenki matráz már legalább egy évtizede.

Persze ez csak egy kérdőív, nem azt jelenti, hogy a feldolgozás után máris mennek a munkások aszfaltozni, vagy óvodát felújítani, vagy esővíz-árkot ásni.

Ehhez még kellenek a források is, bár ha vesszük azt a majdnem 1 milliárd forintot, amit nem kell évente kifizetnünk kamatra az állam által átvállalt adósságok miatt, akkor azért van esély rá, hogy valami el is fog készülni, belátható időn belül.

Június 30-ig lehet beküldeni vagy kitölteni.